Hallskjema Allidrett vår 2022

Postet av IL Express den 12. Jan 2022

Her er hallskjema for allidrettsavdelingen i perioden frem til sommeren 2022.
Første trening er onsdag 12. januar 20220 Kommentar

God jul fra Idrettslaget Express

Postet av IL Express den 21. Des 2021

Vi i Idrettslaget Express vil takke våre kjære støttespillere for god støtte også i 2021, ett år som har vært fullt av utfordringer men vi har fått utrettet veldig mye.  

Aktivitet

Vi måtte avslutte året tidligere enn planlagt når aktivitetene våre måtte ta en ufrivillig tidlig juleferie. Grimstad Kommune innførte omfattenede smitteverntiltak fredag 10. desember, da valgte Idrettslaget å utsette/avlyse alle aktiviteter frem til jul for å bidra til dempet smittetrykk.

Slik avsluttet vi altså 2021 slik som det hele startet, med nedstenging og økt smitte. Egentlig har hele året vært preget av smitteverntiltak og omstilling fra det ett tiltaksnivået til ett annet.
 Først i midten av juni fikk vi endelig beskjed om at hele breddeidretten var unntatt enmetersregelen og vi kunne planlegge for en høst med tilnærmet normal aktivitet. Ett av årets virkelig store lyspunkt.

Idrettslaget Express laget i samarbeid med Sommerskolen og Grimstad Kommune sommerskole for over 120 barn fordelt på to uker i sommerferien. Sommerskolen var gratis for deltagerne og alle fikk prøve seg i idrettene basketball, håndball, fotball, friidrett, kickboksing og turn. Vi serverte varme måltid og alle barna fikk seg en opplevelse for livet. Noe av mest spennende var vannaktivitetene som vi hadde på stadion på fredagen, her ble både utøvere og instruktører våte inn til beinet!

Ett av årets virkelig store høydepunkt var når vårt A-lag herrer i fotball tok imot Start til cupkamp på Fevik Stadion. Kampen ble lagets første offisielle fotballkamp på over 18 måneder. Vi fikk satt opp provisoriske tribuner og kunne ta i mot 600 tilskuere fordelt på 3 tribuner med 3 kohorter à 200 personer med gode smitteverntiltak.
 I strålende sommervær var det hyggelig å endelig kunne få spille seniorfotball igjen, til tross for at det var Start som trakk det lengste strået og gikk videre i Norgesmesterskapet. Resten av sesongen for A-laget ble en tett og spennende sesong hvor vi helt til nest siste kamp i realiteten hadde mulighet til å både kunne rykke opp til 2. divisjon og ned til 4. divisjon. Vi beholdt plassen og gleder oss til å spille i 3. divisjon også i 2022.

Turnavdelingen hadde restriksjoner på antall deltagere helt frem til sommeren, først fra høsten var vi i gang med helt ordinær aktivitet. Turnavdelingens tre treningspartier har i høst til sammen hatt over 110 deltagere som har hatt god aktivitet en til to ganger i uka. To av treningsgruppene har vært på svært nyttige treningssamlinger, både sportslig og sosialt. Turnsesongen 2021 ble avsluttet med juleavslutning hvor hele avdelingen fikk vist frem sine kunster.

Håndballavdelingen har hatt god aktivitet hele sesongen, vi har deltatt på Kast Ballen som er ett rekrutteringstiltak fra Håndballforbundet rettet mot 1. og 2. klassinger på barneskolen og vi er spent på hvordan dette påvirker rekrutteringen. Alle våre lag har god aktivitet, det er svært gledelig at det er mange som ønsker å delta på vår håndballaktivitet, også i de eldste årskullene.

Vår allidrettsavdeling holder aktivitet for de aller minste, men vi har også en aktiv ungdomsgruppe. Allidrettsavdelingen har mange morsomme aktiviteter i Fevikhallen og ute til enhver årstid, i høst har vi vært både på sykkelbanen og skøytebanen på Myra og på topptur. Ungdomsgruppen har i tillegg blant annet vært på Aquarama og Skyland.

Basketgjengen i Express Eagles har i høst arrangert superhelg i Holvikahallen for mange glade barn! A-laget i Basketball har innledet sesongen på fantastisk vis, etter 6 kamper står de med 5 seire og ett tap, tapet kom mot Pirates fra Kristiansand, skal kampen om seriemesterskapet stå mellom de to klubbene?

Som i fjor måtte Fevik Halvmaraton utsettes til høsten (kanskje vi får arrangere Fevik Halvmaraton allerede til våren i 2022?) Fevik Halvmaraton ble arrangert samtidig med både Tysåsen Rundt og Seniorkamp i Fotball på kunstgresset. Dette ble en riktig flott dag på Fevik Stadion med mange idrettsglade mennesker, og mange gode prestasjoner.

Orienteringsgruppa har arrangert orienteringsløp i Fevikmarka og har nå satt i gang prosessen med å utvikle nye kart på Fevik slik at de kan arrangere enda flere løp.

Det var ikke mulig for oss å arrangere hverken Fevikmessa eller Fevikdagen,men vi håper at vi kan få arrangere i 2022 uten særlig inngripende smitteverntiltak

Anlegg
Vi er fortsatt i prosess med utvikling av våre Idrettsanlegg, før sommeren ble Moy Moner gravd opp for arkeologisk prøvetaking, det ble gravd opp 6 prøvesjakter for å se om de kunne finne spor etter tidligere bosetninger i grunnen, men de fant ikke noe. Så nå er Norgesgruppen i gang med sin regulering av eiendommen og vi håper at reguleringen er ferdig i starten av 2022. 

I 2021 fikk vår kunstgressbane en nødvendig rehabilitering og 16. august kunne vi slippe våre 1 utøvere inn på det splitter nye kunstgressdekket som har fått navnet RSA Bil Arena. Tilbakemelding fra brukerne er at banen er helt topp.

Nå håper vi at vi snart kan presentere planene våre for neste steg i utviklingen av våre anlegg, vi ønsker å samle mer av vår idrettsaktivitet på Fevik Stadion. Dette er planlagt som en utvikling som vil komme ikke bare våre medlemmer til gode, men hele lokalsamfunnet. 

Takk til alle våre frivillige, støttespillere, utøvere, motstandere og samarbeidspartnere. Dere er helt essensielle for vår aktivitet

Vi gleder oss til fremtiden! 

God Jul!

Hilsen fra hovedstyret og administrasjon0 Kommentar

Vinnere Julelotteriet 2021

Postet av IL Express den 13. Des 2021

Vi solgte alle 5000 loddene også i årets julelotteri og ønsker å takke alle som har kjøpt lodd for den gode støtten.
De heldige vinnerne får tirsdag 14.12 en hyggelig telefon fra oss i Express for å avtale premieoverlevering. 

Se vinnerne i tabellen under, Gratulerer!


0 Kommentar

11.12.2021 Stans i all aktivitet - Covid 19

Postet av IL Express den 11. Des 2021

Grimstad Kommune kom fredag 10. desember med sterk oppfordring om å avlyse eller utsette arrangementer der det er mulig for å unngå smittetrykk. Etter dialog med smittevernansvarlig kommuneoverlege har Idrettslaget besluttet at vi stanser all aktivitet frem til og med juleferien, eller til ny beskjed blir gitt.

Dette er selvsagt ikke ønskelig, men vi gjør det vi kan for å unngå smittetrykk og håper alle våre medlemmer og støttespillere holder seg friske og får en fin forjulstid. 

Beste hilsen

Bjørnar B. Øien
Daglig Leder 

IL Express


0 Kommentar

Coronasmitte på Halloweenfest

Postet av IL Express den 3. Nov 2021

Idrettslaget Express arrangerte Barnas Halloweenfest i Fevikhallen på søndag. 
Tirsdag kveld fikk  arrangørene følgende melding fra Grimstad Kommune: 
Det har i dag vist seg at det har vært 2 personer på Halloween festen søndag 31/10-21 som har fått påvist koronasmitte. 
Disse personene antas å ha vært smitteførende på dette tidspunktet. Vi ber om at uvaksinerte personer som var på denne festen tester seg. 
Vaksinerte personer bes følge nøye med på egen helse de neste dagene, og ha lav terskel for å teste seg. 

Vi ber alle om å følge oppfordringen fra kommunen og oppdaterer når det kommer ny informasjon. 

Man kan booke time for testing på Grimstad teststasjon her :

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline