Express - Start fra lufta

Postet av IL Express den 30. Jul 2021

Før cup kampen mot Start. Filmet av Sam Atle Jørgensen.


0 Kommentar

Stadion rigget for cup kamp

Postet av IL Express den 23. Jul 2021

Fortsatt noen billetter igjen, kan kjøpes her: https://ilexpress.ticketco.events/no/nb/e/1_runde_nm_2021_express__start


0 Kommentar

Kiosksalg Express - Start

Postet av IL Express den 23. Jul 2021

Til cupkampen mot Start må man benytte VIPPS for å handle i kiosken.0 Kommentar

1. Runde NM 2021, Express - Start

Postet av IL Express den 14. Jul 2021


KJØP BILLETTER


0 Kommentar

God Sommer

Postet av IL Express den 2. Jul 2021

Idrettslaget Express ønsker med dette å takke alle våre gode utøvere, trenere, frivillige, besteforeldre og støttespillere for alle bidrag til klubben vår så langt i 2021. Også denne våren har vært preget av smittevernstiltak og omstilling fra ett tiltaksnivå til det neste.
 Midten av juni fikk vi endelig beskjeden vi har ventet på nå er hele breddeidretten unntatt enmetersregelen og også våre voksne fotballspillere kan trene som normalt! Ventetida har vært lang, men nå kan vi altså endelig holde tilnærmet normal aktivitet.

Vi blir så utrolig stolte av alle våre frivillige som har holdt ut gjennom det siste året, nå er vi på oppløpssiden og det er kun kort tid igjen!

Fra utlegging av gress på Moy Moner etter arkeologisk prøvetaking. Første halvår i 2021 har blitt brukt til planlegging av videre utvikling av klubbens idrettsanlegg og når dette skrivet sendes ut er vi i full gang med rehabilitering av kunstgressbanen som står ferdig i løpet av sommeren, Moy Moner er gravd opp for arkeologisk prøvetaking og vi håper at vi snart kan presentere planene våre neste steg i utviklingen av våre anlegg. En utvikling som vil komme ikke bare våre medlemmer til gode, men hele lokalsamfunnet. Vi gleder oss!

Idrettslagets årsmøte ble i år holdt som ett heldigitalt møte, via Teams. De få som fulgte årsmøtet fikk se at vi i 2020 riktignok har en nedgang i medlemstall, der denne skyldes medlemmer over 20 år som ikke har vært i aktivitet siden 12. mars 2020. Dette er en gruppe som vi er sikker på kommer tilbake nå når igjen kan holde ordinære treninger. Det som er svært gledelig er at vi har en økning av medlemmer under 18 år og at klubben klarte å kontrollere oss inn til ett positivt resultat.

Også i vinter fikk vi noen uker med snø og så raskt det er nok snø så er vi raskt ute med snøscooteren vår og lager skispor i Fevikmarka. Interessegruppa for bevaring av Fevikmarka fikk også laget en fin video med kjøring av skiløypene, se denne videoen her:

Det første halvåret av 2021 har for oss alle vært preget av den pågående pandemien men det har for store deler av pandemien vært mulig for våre utøvere under 20 år å trene tilnærmet normalt. Men vi har vært begrenset hva gjelder konkurranser fordi vi ikke har vært unntatt enmetersregelen hva gjelder idrettsutøvelse med/mot utøvere fra andre kommuner.Alle våre voksne utøvere har måttet forholde seg til enmetersregelen i all aktivitet, men 18. juni kom den gledelige beskjeden om at også de voksne kan utøve sin idrett som normalt. Vi må selvsagt forholde oss til enmetersregelen når vi ikke er i aktivitet.

Også i år måtte ser vi at det blir litt for vanskelig å arrangere Fevikmessa med gjeldende smittevernregler, vi har allerede sikret at de fleste aktørene også er med neste år, og da satser vi på å lage en virkelig god messe!

I samarbeid med Grimstad Kommune skal vi lage Idrettsskole for over 100 barn fra hele Grimstad i sommer, det blir to uker med mye idrettsaktivitet på Fevik Stadion og Fevik Skole.

Våre avdelinger har lagt ned stor innsats for å kunne holde god aktivitet. Det har ikke vært lett med alle smittevernreglene vi skal ta hensyn til og nå gleder vi til den videre gjenåpningen av samfunnet og vi har veldig lyst til å se dere på ett av våre mange arrangement til høsten.Vi planlegger å arrangere følgende arrangementer denne høsten:
14. august: Fevikdagen
29. august: Fevik Halvmaraton og Tysåsen Rundt
3. oktober: Løpestevne Friidrett
7. november: Fevikmarsjen

I tillegg kommer det mange kamper og turneringer for voksne og barn i alle våre idretter.

Først ut er en skikkelig godbit, for 24. juli er det igjen offisiell seniorkamp på Fevik Stadion, første runde i Norgesmesterskapet i Fotball for menn, og vi tar imot Start.
 Hvor nærme Cupfinalen vi kommer er enda usikkert, men det er sikkert at vi aldri har kommet så langt i turneringen før.

Takk igjen for at dere er med å bidra til all den gode aktiviteten vår. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline