Årsmøte i fotballgruppa 12.02.2020

Postet av IL Express den 28. Jan 2020

Express Fotball holder årsmøte onsdag 12. februar kl. 18.00 på klubbhuset på Fevik Stadion. Saker som ønskes tas opp bes sendes til leder i fotballgruppa, Jon Erlend Pile, på e-post jp@univa.no innen onsdag 29.01.2020.
0 Kommentar

Takk

Postet av IL Express den 16. Des 2019


0 Kommentar

Hundreåringen som krøp ut av 4. divisjon og opp i 3. divisjon

Postet av IL Express den 25. Okt 2019


Etter en middels sesong i fjor så vi frem til å prestere i 2019 hvor den flotte klubben vår ville runde 100 årRoy Ludvigsen var med videre og med på laget kom Markus Ringberg med masse erfaring. Jan Erik Stinessen på keeperdelen - dette måtte bli bra? Det eneste vi manglet var spillere.

Det så ikke lyst ut. I desember januar og februar forsvant det total 16,17 spillere. Noen la opp, begynte på skole, trappet ned… Ole Marius Hobbestad dro (til Jerv👏) og vi var virkelig i beita. 

Heldigvis var stammen igjen med Steinar Berås, Tobias Olsvik, Olav Hovstad, Marius Aagre Larsen, Edvard Nikolai Gundersen med flere, pluss at de «gamle» Express guttene Sander Haugen, Eirik Sannæs, Øyvind W Heia ville bidra når de var hjemme. Når også 4. divisjons suverent beste spiller Sondre Ruberg Kristiansen ble med, da så det lyst ut. Målsetting; topp fire. Maskinen Ali Hossainy kom i april og da visste vi at det ikke var lenge til Yasir Munir kom😜

God oppkjøring, flott treningsleir og to 6-1 seiere i serien, Express toget rullet for alvor. På topp etter vårsesongen. Kristian Eriksen bøttet inn mål og fikk kontrakt i Arendal Fotball 👏! Studentene var reist hjem, hva nå? Inn kom Frode Ruberg Kristiansen, Even Larsen, Markus Vik, Bereket Goiytom, Erik Engebretsen og Mats Berge👌. 

Kanonstart med 6-1 borte mot Vigør og guttene fortsatte og bøtte inn mål både hjemme og borte. 51-17 og 52-18 i målforskjelll⚽️. At vi måtte vente til nest siste kamp med og avgjøre, var ikke godt for nerver og nattesøvn😂.

Det er mange og takke for en fantastisk sesong:

Roy og Markus har gjort en kanonjobb. Rune Berås, August Gundersen 👏Speakere, John Bergmann, Roy Svarstad og Espen Johansen👏. Jenter 15 laget i kiosk med loddsalg👏Youcef Le Grand Johansen med filming. Våre to banemestere og alle dere som har møtt opp på kampene, og vi glemmer ikke alle våre fantastiske sponsorer👏👏

Magne Aslaksen

Daglig leder, Express fotball
0 Kommentar

Kom å feire opprykket til Express A-lag! Express - Arendal 2

Postet av IL Express den 16. Okt 2019

Det blir fyrverkeri før kampen.

Gratis kaffe, gratis pølser i brød og gratis skillingsboller i kiosken.


0 Kommentar

Express - Lyngdal, lørdag 28. september

Postet av IL Express den 26. Sep 2019


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline