Sommerhilsen fra håndballgruppa

Postet av Hans-Alexander Nesse den 28. Jun 2020

Spillerne våres har nå hatt fri fra skolen allerede en uke og de aller fleste lagene våres har også sommerferie fra organisert trening. De minste lagene våres valgte vi å la ta tidlig sommerferie på grunn av de strenge smittevernstiltakene som lå til grunn. Etter sommerferien er vi igjen klare til mye Idrettsglede og moro og håper vi klarer oss med de litt mindre strenge tiltakene som nå benyttes. Sommerferien kan selvsagt også benyttes til litt ballek for de som synes savnet etter håndball blir for stort. 

Våres to lag, G2005 og J2005, hadde sin siste sesong nå og avsluttet treningene i våres. Vi ønsker å takke dem for mye spenning, moro og idrettsglede i årene de har vært i Express. Guttene har blant annet sikret en pokal hjem til Fevik etter seier i B-finalen under Dyreparken Håndballfestival i 2017. 

Vi ønsker alle sammen lykke til videre! 

Av andre kuriositeter så kan det nevnes at tidligere denne uken så hadde en tidligere spiller fra Express (G2003) denne uken sin første trening med ØIF Elite. Det er vi selvsagt veldig stolte over!

Vi søker også nye samarbeidspartnere så om du ønsker å støtte vårt arbeid så ta kontakt på handball@ilexpress.no


Med dette ønsker vi alle en flott sommerferie og vi gleder oss til vi er i gang igjen med alle håndballtalentene på Fevik i slutten av august!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline