IL Express årsmøte 2017

Postet av IL Express den 23. Feb 2017

Bildet: Styreleder Margit Unander og Ordfører Kjetil Glimsdal sammen med Tobias Wangerud (Bragdstatuett) og Bendik Liltved Hoel (Årets Expresser).

IL Express gjennomførte sitt årsmøte onsdag 15. februar på klubbhuset på Fevik Stadion. Tilstede på årsmøtet var 28 stemmeberettigede og seks observatører. IL Express har tradisjon for å dele ut heder og ære før årsmøteforhandlingene starter. Det ble gjort også i år, og fem personer som har utmerket seg fikk utdelt forskjellige priser. I tillegg var Ordfører Kjetil Glimsdal invitert for å si litt om Grimstad kommunes tanker om idrett.

I IL Express er det utallige personer som gjør en uvurderlig jobb for at våre tilbud skal være mulig å gjennomføre. Det er også personer som er aktive i sine idretter som utmerker seg med sportslige prestasjoner. På årsmøtet deles det ut ulike priser til personer som har fortjent en ekstra oppmerksomhet, enten gjennom sitt engasjement og frivillige arbeid, eller med sportslige prestasjoner. På årsmøtet 2017 ble priser for "Årets Expresser", to Bragdstatuetter og to hederstegn delt ut:

Årets Expresser: Bendik Liltved Hoel

Årets Expresser deles ut til en person som har utmerket seg sportslig eller administrativt det gjeldene året.

Bendik spiller fotball i Express og har utmerket seg med sine fantastiske ballferdigheter de siste årene. Han har holdt en rekke trikseshow både i 2015 og 2016. Bendik ble innstilt som Årets Expresser fordi han alltid representerer klubben på en flott måte. Her er noe av det han har gjort i 2016:

  • Show for MK
  • Trikseshow på båtmessa i Grimstad
  • Trikseshow/instruktør sammen med Azun på Express fotballskole
  • Trikseshow sammen med Azun på Stabæks eliteturnering
  • Show på sommerfestival i Lyngdal
  • Turne sammen med Azun og co på campingplasser/badeland fra Fredrikstad i øst til Lindesnes i vest
  • Trikseshow på Arendal fotballs hjemmekamp overført på tv
  • Åpningsshow på Idrettsgalla Sør
  • Var på besøk i London på VM i triksing
  • Bendik representerer Express på en fremragende måte


Bragdstatuett: Tobias Wangerud

Bragdstatuetten deles ut for sportslige prestasjoner på høyt nivå.

Tobias har vært fast på Agders kretslag i 2016 og spilt alle kampene. Tobias har ved to anledninger blitt lånt ut og spilt nasjonale turneringer for Starts guttelag i Trondheim og Bergen og bemerket seg positivt. Tobias er en av tre gutter fra Aust-Agder som er tatt ut på kretslaget for 2016/17.

Tobias ble også tatt ut på landsdelssamling i Sarpsborg for G2002 i desember 2016. Kun 30 gutter fra kretsene Agder, Telemark, Vestfold, Buskerud og Østfold ble tatt ut, så dette henger høyt for en ung gutt. Etter gode prestasjoner over lang til meldte Tobias overgang til IK Start etter sesongen 2016. Vi takker Tobias for god innsats i Express og ønsker lykke til på veien videre!


Bragdstatuett: Reidar Gundersen

Bragdstatuetten deles ut for sportslige prestasjoner på høyt nivå.

Reidar Gundersen har utmerket seg ved å være en av ytterst få utøvere i Express som har tatt medaljer i nasjonale og internasjonale konkurranser i 2016. I klassen M55-M59 har Reidar tatt sølvmedalje i kulestøt i både norsk og nordisk mesterskap for veteraner. Reidar var selv skuffet over lengden han støtet i Nordisk Mesterskap, men en sølvmedalje er uansett en sterk prestasjon. Reidar satser videre og håper på å prestere enda bedre i EM i 2017. Vi ønsker lykke til!


Hederstegn: Roy Ludvigsen

Hederstegn tildeles for fremragende arbeid for klubben gjennom en årrekke, både administrativt og på det sportslige plan.

Roy har vært Express a-lagstrener i sju år, noe som er unikt i disse tider. Roy har ledet Express til to kretsmesterskap, de to første i klubbens 98 årige historie. Roy har ledet Express fra bunnen av 5 div. til toppen av 3 div. Roy har hvert år ledet Express til bedre tabell-/divisjonsplassering. Fra og være Sørlandets dårligste 3 divisjonslag i 2015 til og bli Sørlandets beste i 2016. Roy har vært en mentor og brobygger og bidratt til fotballens fremgang i en veldig stor grad og har en stor ære for den “standing” Express Fotball nå har på Sørlandet.

Roy har i løpet av sju år kun gått glipp av to kamper og en håndfull treninger ,noe som viser hvor dedikert han har vært til klubb, lag og jobben sin.

Etter 2016 sesongen valgte Roy å gi seg som a-lagstrener for å få mer tid til familien. Vi takker Roy for alle timene han har lagt ned de siste syv årene, og håper han kommer tilbake i en rolle i klubben på et senere tidspunkt.


Hederstegn: Andre Pedersen

Hederstegn tildeles for fremragende arbeid for klubben gjennom en årrekke, både administrativt og på det sportslige plan.

Andre har vært primus motor for Fevikklubben i 20 år og gjennom dette sørget for et godt fritidstilbud utover idretten for ungdom på Fevik og omegn. Fevikklubben holder åpent hver fredag og noen tirsdager, i tillegg til å arrangere en årlig tur som de siste årene har gått til Tusenfryd. Fevikklubben arrangerer også disco for barneskoleelevene noen ganger i året. Andre har god kommunikasjon med kommunen, politiet og natteravnene og har god oversikt over hvordan ungdomsmiljøet på Fevik utvikler seg. Fevikklubben, med Andre i spissen, klarer stadig å forbedre tilbudet sitt gjennom oppussing av lokaler, nye tilbud/aktiviteter osv. Andre gjør en fantastisk jobb for å gjøre Fevikklubben til et svært viktig tilbud for ungdom på Fevik!

IL Express takker Andre for den flotte jobben har har gjort i 20 år, og håper det enda er mange år til han gir seg!


Ønsker du å lese årsrapport for IL Express (inkludert årsrapport fra alle grupper) finner du den her:

IL Express Årsrapport 2016.pdf


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline