Idrettsskolen sin årlige tur til Rauland 24.-26.3.2017

Postet av Linda Gryting den 4. Apr 2017

Telenor Skikarusell for alle barna.


Med over 20 års tradisjon dro Idrettsskolen i IL Express igjen til Rauland. Over 100 barn og voksne med tilknytning til Idrettskolen dro til fjells for å gå på ski, renne på ski og ake på kjelke. Vi leier hele Raulandsakademiet med fullpensjon, så de voksne kan nyte en helg uten stress og kose seg med gode samtaler i kafeen. I gymsalen like ved siden av kan vi utfolde oss som vi vil, og det ble blant annet spilt mye volleyball og badminton. Ellers ble det lekt mye «tikka» rundt på hele Akademiet som vi har helt for oss selv.

Flere reiste opp tidlig fredag morgen og sto slalåm på Rauland skisenter, resten av gjengen kom opp fredag ettermiddag/kveld til en god middag. Lørdag er den store utfartsdagen. Da reiste alle på tur til Silkedalen. Der har vi langrenn, hopprenn og kulekjøring. ”Telenorkarusellen” blir gjennomført og alle barna går for ”gull” i en ca. 1 km lang løype, og det er premie til alle. På premieutdelingen om kvelden ble det også noen premier til voksne som hadde utmerket seg tidligere på dagen.

Søndag er de fleste å finne i slalåmbakken på Rauland skisenter igjen, eller i en av langrennsløypene rundt senteret, før veien går hjemover på ettermiddagen. Et flott vær gjorde helgen helt fantastisk.

Helgen er en kjempeopplevelse for store og små med mye idrettsglede, godt vennskap og trivelig opplegg. Barn og voksne storkoste seg og vi ser allerede frem til neste år.


Hyggelig stemning, og pølser på bål hører til.


Fabian van den Beld gikk av med seieren i Årets Hopp. Med en lengde på 13,5 meter utkonkurrerte han selv de voksne med erfaring fra hoppsporten.Tandemhopp med Telemarksnedslag utført av Terje Aasen og Stein Bø-Mørland.


Nedslag på ett ski.... Resulterte i....


...diplom for Årets Tryn! Gikk til Tor Erik Ramsland (Dosse).


Aking på Vierli for 5. klassinger og eldre var veldig populært med over 40 påmeldte i år.


Takk alle sammen for en fantastisk flott tur! Sees igjen neste år 9.-11. Mars 2018.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline