Barneidrettsdagen 2017

Postet av Linda Gryting den 23. Mai 2017

Idrettsskolen arrangerte 21. mai Barneidrettsdagen for 23. gang på OSM Fevik stadion. Det var 18 idretter representert, og nærmere 240 barn storkoste seg i fint vær med mye aktivitet og lek. Vi grillet og hadde kiosksalg. Det var mange fine premier til alle barna som deltok, og en is fikk de også da de var ferdige.

Vi vil få takke alle våre sponsorer som støtter oss med alt fra premier til annonsering og mat, foreldre som stiller på dugnad, instruktører og styremedlemmer som år etter år gjør det mulig å gjennomføre et så stort arrangement.

Ikke minst vil vi takke utstillerne for at dere stiller på vårt største arrangement, Barneidrettsdagen!
Uten dere hadde ikke arrangementet blitt det vi ønsker, nemlig en introduksjon for barna til et utvalg av idretter som finnes i vårt nærmiljø. Det er viktig for oss som idrettslag å vise barna hvilken bredde og tilbud som finnes innenfor idretten, og det er derfor gledelig at dere fant veien til oss i år også!

Idrett skal være moro, og Barneidrettsdagen er for mange et første møte med nye tilbud og aktiviteter. Vi ønsker dere en fin sommer og ser fram til å se dere alle igjen til neste år!

Hilsen: Arrangementsgruppa for Barneidrettsdagen.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline