Idrettsskolen på tur til Rauland 9.-11. mars 2018

Postet av Linda Gryting den 14. Mar 2018

Over 100 barn og voksne med tilknytning til Idrettsskolen i IL Express var igjen på tur til Rauland. Tradisjonen holdes med fullt hus på Raulandsakademiet der vi leier hele bygget med gymsal, kantine, auditorier, TV-rom, kjellerstue og flotte rom med egne bad til hver familie, og småkjøkken i hver etasje. Her betaler vi ca en tusenlapp pr. person for hele helgen inkl. full pensjon.

Fredag er det mange som tar fri fra jobb/skole og drar tidlig til fjells. De fleste møtes på Rauland skisenter for å stå på ski/brett i bakkene der. Det var fint vær og mange som benyttet seg av dette i år. Lørdag var det også nydelig vær og vi dro samlet til Silkedalen på formiddagen. Der arrangerte vi Telenor Skikarusell og hoppkonkurranse. Det var også mange barn som var utrolig iherdige med å grave snøhuler. Masse snø, flott vær og aktive barn som utfordrer seg selv med nye aktiviteter er noe vi liker på tur med Idrettsskolen. Vi tente et par store bål og koste oss med å grille pølser, og skravle over en kopp kaffe eller kakao med gamle og nye bekjentskaper. Turen er en fin anledning til å skape nye vennskap både for barn og voksne.

Senere på ettermiddagen dro de som ønsket det fra 5. klasse og oppover til Vierli for aking. Her går det veldig fort og alle må ha på hjelm. Dette var spennende og en ny opplevelse for mange. På kvelden hadde vi premieutdeling og alle fikk diplom. Vi hadde lysbildefremvisning og alle var enige om at vi hadde hatt en fantastisk fin helg.

Søndag snødde det en del og blåste litt så de fleste dro hjemover etter frokost, men noen tok seg en tur i bakken. Helgen er en kjempeopplevelse for både store og små med mye idrettsglede og godt vennskap. Det blir jo som en stor hyttetur med over 100 stk i «hytta». Dette kan virkelig anbefales for alle, så håper vi sees igjen neste år!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline