Ny daglig leder i IL Express!

Postet av IL Express den 9. Apr 2018

Vi har gleden av å informere om at Bjørnar Borgestrand Øien er ansatt som daglig leder i IL Express. Bjørnar kommer fra stillingen som daglig leder i Ready IF som er et fleridrettslag i Oslo med over 2300 medlemmer. Ready har høy aktivitet innen blant annet fotball, bandy, alpint, friidrett og arrangerer blant annet Råskinnet som er et stort løpsarrangement i Oslo.

 

Av utdanning har Bjørnar en Bachelor i Idrett, Friluftsliv og Helse fra Høgskolen i Oslo. Bjørnar har selv vært aktiv idrettsutøver og trener. Han har blant annet vært trenerkoordinator i Vålerenga Fotball, Oppstartskoordinator med ansvar for de minste spillerne i Ready IF og flere andre roller innen idretten. De siste årene har han jobbet som Daglig leder i Ready. Ready IF ble i 2015 kåret til årets idrettslag i Oslo  og var første kvalitetsklubb i Oslo i 2016. Omsetningen i Ready IF er kr 18 mill.

Bjørnar er 31 år gammel og samboer med en Sørlandsjente (fra Hisøya) og nå har de besluttet å flytte til hennes hjemtrakter. Forventet oppstart i IL Express for Bjørnar er 1. august 2018. Vi gleder oss til å få Bjørnar som en del av IL Express og ønsker ham hjertelig velkommen til klubben!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline