Idrettslaget Express og Fevik Elektro inngår samarbeidsavtale

Postet av IL Express den 18. Sep 2018

Avtalen gir oss i Idrettslaget mulighet til å fortsette vårt gode arbeid med barn og unge, samtidig som Fevik Elektro blir synlig i nesten alle våre aktiviteter.

 

Vi har tatt en prat med Øyvind Johansen, Daglig Leder i Fevik Elektro, under kan dere lese litt om deres tanker rundt samarbeidet:

1.
Dere har vært sponsor i Express i flere år, nå går dere tungt inn i hele klubben og blir en av klubbens største samarbeidspartnere. Kan du si noe om hvorfor dere ønsker å bidra mer og hvorfor akkurat Express?
Vi syntes det er viktig å være med å sponse i nærmiljøet av mange gode grunner. Vi er stolte over denne avtalen. IL Express har vokst de siste årene og er blitt et stort og veldrevet idrettslag med stor bredde. 
Vi kjenner mange av ildsjelene i Express personlig og har sett hva slags fantastisk jobb de gjør. Derfor var valget enkelt og naturlig. Dette er vår måte å bidra på.Fra venstre: Kim Andre Berge, Øyvind Johansen, Magne Aslaksen og Bjørnar B. Øien

2.
Avtalen dere nå har signert varer i 3 år, ser dere for dere ett langvarig samarbeid også etter 2021?
Selvfølgelig, vi gleder oss til å se hvordan dette utvikler seg. Så gjør vi opp en status i 2021. Vi ønsker selvfølgelig et langvarig samarbeid hvor alle parter er fornøyd.

3.
Det er naturligvis ett ønske fra dere at Fevikfolk, Express-medlemmer og andre i lokalmiljøet benytter Fevik Elektro, hvorfor skal de velge akkurat dere?
Vi er et lite og personlig firma med et stort hjerte. Erfaringen vår er at vi har en egen evne til å løse de aller fleste utfordringer som måtte by seg. Vi har hyggelige og dyktige medarbeidere som strekker seg langt for å sørge for at du som kunde blir fornøyd. Hyggelig at folk stikker innom butikken for en prat og en kopp kaffe-J

Fevik Elektro sørger for at vi har godt lys på OSM Stadion når høsten setter inn! 

4.
Kan du si noe om tjenestene Fevik Elektro tilbyr?
Alt innen elektroinstallasjon pluss butikkutsalg. Nevner boliger, prosjektering, internkontroll, el taksering, service, industri, næring, alarmanlegg, varmepumper, belysning, kamera overvåkning og mye annet.

Vi er stolte av å ha med Fevik Elektro på laget og gleder oss til å samarbeide tettere med de i tiden fremover! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline