Idrettskolen på vintertur til Rauland!

Postet av Nicolai Somdal den 24. Mar 2015

Tradisjonen tro har idrettskolen (barneidretten) i Express IL gjennomført vintertur til Rauland for barn og foreldre fra Idrettskolen. Helgen 13. – 15. mars reiste 88 personer til fjells for å gå på ski, dele felleskap og ha det gøy. Weekenden ble en kjempeopplevelse for store og små med mye idrettsglede, godt vennskap og trivelig opplegg. Gjennom 20 år har Idrettskolen på Fevik arrangert turer til Rauland der vi bor på Akademiet. Der er det plass til alle og vi har mulighet til mange typer aktivitet. Volleyball, badminton, fotball, innebandy, lek og mye gøy, og ikke minst ski og aking. Barn og voksne storkoser seg. Flere reiste opp tidlig fredag morgen og stod slalåm eller akte på Rauland skisenter og resten av gjengen kom opp fredag ettermiddag/kveld til en god middag.

Lørdag var den store utfartsdagen. Da reiste alle på tur til Silkedalen. Der hadde vi langrenn, hopp og mange skøyeraktige innspill. ”Telenorkarusellen” ble gjennomført og alle barna gikk for ”gull” og ble tildelt medaljer.

Bål, pølser og kakao på termos stod på menyen sammen med medbrakt niste. Sola skinte fra skyfri himmel og vind var det heller ikke. Drømmevær. Flere minner ble festet til ”filmrullen”. Etter mange timer i Silkedalen reiste de største barna til akebakken på Vierli skisenter med mye action og spenning og andre tok turen til andre destinasjoner.

Lørdagskvelden ble en suksess på Akademiet. Felles middag, godteposer og samling der minner fra dagen ble vist på storskjerm og alle deltagere ble tildelt flotte luer og diplom etter dagens store innsats på ski. Alle er ikke født med ski på beina, mens andre har det veldig synlig som et eget gen.

Noen voksne fikk også diplom for spesiell utmerkelse i løpet av helgen, alle til stor applaus fra salen.

Søndagen ble også en nydelig dag med sol fra skyfri himmel, hvite vidder og vindstille. Etter frokost og nistesmøring reiste vi ut til ulike aktiviteter som langrenn, slalåm, aking og alle kunne nyte dagen som de ønsket.

Dette året går inn i rekken av Raulandsturer som noe av det beste vi har vært med på og Idrettskolen i Express har allerede booket Akademiet for neste år. Små og store gleder seg allerede!

Vi sier med stolthet at vi har: Norges gøyeste idrettsskole!!

Takk til alle som var med på å gjøre helgen til en fest for små og store .

På vegne av ”Norges gøyeste idrettsskole”

Svein Ivar Trondahl


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Arkiv

Levert av IdrettenOnline