Vårdugnad på Fevik Stadion

Postet av Nicolai Somdal den 16. Apr 2015


Onsdag 15. april ble den årlige vårdugnaden på Fevik Stadion gjennomført.

Det var mye som skulle gjøres; nedvask av klubbhus, garderober og treningsrom, maling av tribunevegg og innbytterbuer, vasking av reklameskilt, plukking av søppel og en hel del feiing. Brøyting av kunstgressbanen på vinterstid resulterer i store mengder gummiknotter på området rundt banen, blant annet på løpebanen på stadion. Det ble også støpt trappetrinn fra kunstgressbanen og ned til veien mot havna.

Alt dette blir på et eller annet vis gjennomført svært effektivt! Det bør være et tegn på at de ansvarlige har gjort en god jobb med organisering av arbeidsfordelingen.

Det var også pølsegrilling på programmet. I år ble serveringen ved ankomst, sånn at alle som ikke rakk hjem til middag fikk litt mat i kroppen før arbeidet startet. Det var også anledning for å ta seg en mat- eller kaffepause underveis!


Vi retter en stor takk til idrettsgruppene som har organisert oppmøte og en ekstra stor takk til de utvalgte som stilte opp! Klubbhuset og stadionområdet fremstår mye bedre etter en god vårrengjøring!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Arkiv

Levert av IdrettenOnline