Fevikmessa 2015

Postet av Nicolai Somdal den 4. Mai 2015

På fredag ble Fevikmessa arrangert, som vanlig 1. mai. Det ble uten tvil en fantastisk dag på Fevik Stadion!

Vi var utrolig heldige med været – etter å ha blåst bort de første dagene i forrige uke ble det tilnærmet vindstille og strålende sol mesteparten av dagen.

Det var som vanlig mye moro på Fevikmessa. Utallige utstillerboder, tivoli, konsert, trikseshow og grillmat, is, kake og mye annet godt. Det var mange unge besøkende i år og det var ingen tvil om at tivoliet var en favoritt hos mange. Ikke rart med så mange morsomme attraksjoner å prøve ut!

Det var også et bredt spekter i utstillere. Alt fra pølser, sjømat og grønnsaker til leker, gressklippere og ullprodukter. Smokey Sound spilte konsert og verdensmester i triksing, Azun, gjorde en strålende innsats med show og ikke minst triksing og dribling sammen med den fotballfrelste delen av de besøkende.

Vi må også rette en stor takk til alle som la ned en fantastisk dugnadsinnsats i forkant, under og etter messa. Oppriggere, nattevakter, kakebakere, kioskmedarbeidere, grillsjefer, tivolivakter, streifevakter og vaskepersonale er alle helt nødvendige for gjennomføringen. Tusen takk for timene dere legger ned!

På vegne av hovedstyret i IL Express vil vi også få takke vår fantastiske messekomite. Dere bruker mange timer på alle forberedelsene i planleggingsfasen og ikke minst under selve arrangementet. Fevikmessa er svært viktig for Express og vi setter STOR pris på jobben dere gjør! Messekomiteen har bestått av: Tommy Christiansen, Ørnulf Stensvand, Margot Telnes, Mari Henriksen, Magne Aslaksen, Stian Syvertsen og Lene Sætra Tønnevold.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Arkiv

Levert av IdrettenOnline