IL Express IFO

Postet av Nicolai Somdal den 29. Okt 2015

IL Express starter idrettsfritidsordning på mandager og onsdager fra januar 2016! IFO skal være en sunt og aktivt alternativ for de unge etter skoletid. Vi vil tilby fotball og en annen aktivitet hver gang. Den andre aktiviteten vil variere – barna skal få prøve seg i mange ulike idretter og aktiviteter! Vi følger skoleruta og har oppstart onsdag 6. januar 2016.

Målgruppe

IL Express IFO er et tilbud til elever i 3.-6. klasse. Våre instruktører vil møte barna å gå sammen med de fra Fevik skole og ned til Fevik Stadion. Det blir ikke organisert transport fra andre skoler i området. Det er viktig at barna selv er interesserte i idrett og fysisk aktivitet!

Anlegg

IFO vil ha sin base på klubbhuset på Fevik Stadion. Her har vi gressbane, kunstgressbane, løpebane, hoppegroper, sandvolleyballbane, basketbane og to gressløkker. I tillegg kan klubbhuset brukes til aktivitet. Avhengig av aktiviteten vil vi også benytte oss av andre områder på Fevik ved behov.

Åpningstider

IFO har følgende åpningstider:

Mandag kl. 14.00-16.30

Onsdag kl. 12.15-16.30

Elevene blir møtt på skolen og avgang er 5 minutter etter skoleslutt.

Deltakere mottar spesifisert dagsprogram og ukes-/månedsplaner for programmet.

Pris

Det blir kun anledning til å melde seg på begge dagene, ikke kun mandag eller onsdag. Prisen på tilbudet er kr. 1650 per måned. Vi gir kr. 150 i søskenmoderasjon.

Skal barna være på skolens SFO de dagene de ikke er på IFO vil man holde seg under 12 timer og kun ha behov for halv plass på SFO i tillegg.

Påmelding

For å være i stand til å gjennomfør IFO er vi avhengige av minst 20 påmeldte. Vi setter også et tak på 25 påmeldte det første halvåret.

Påmeldingsfrist er satt til fredag 20. november. Mandag 23. november vil påmeldte få beskjed om vi har nok deltakere til oppstart. Dere har da god tid på dere til å si opp eventuell plass på SFO innen 31. november.

Fyll ut IFO Påmeldingsskjema og send til post@ilexpress.no innen 20. november!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Arkiv

Levert av IdrettenOnline