Idrettsskolens Raulandstur

Postet av Nicolai Somdal den 23. Feb 2016

Tradisjonen tro skal Idrettskolen (barneidretten) i Express IL gjennomføre vintertur til Rauland for barn og foreldre fra Idrettskolen. Helgen 4. – 6. mars reiser vi til fjells for å gå på ski, dele felleskap og ha det gøy.

Helgen en kjempeopplevelse for store og små med mye idrettsglede, godt vennskap og trivelig opplegg. Gjennom 21 år har Idrettskolen på Fevik arrangert turer til Rauland der vi bor på Akademiet. Der er det plass til alle og vi har mulighet til mange typer aktivitet. Volleyball, badminton, fotball, innebandy, lek og mye gøy, og ikke minst ski og aking. Barn og voksne storkoser seg. Flere reiser opp tidlig fredag morgen og står slalåm eller aker på Rauland skisenter, og resten av gjengen kommer opp fredag ettermiddag/kveld til en god middag.

Lørdag er den store utfartsdagen. Da reiser alle på tur til Silkedalen. Der har vi langrenn, hopp og mange skøyeraktige innspill. ”Telenorkarusellen” blir gjennomført og alle barna går for ”gull” i en ca. 2 km lang løype. Alle som deltar i skirennet blir tildelt medalje.
Søndag er de fleste å finne i slalåmbakken på Rauland skisenter, eller i en av langrennsløypene rundt senteret, før veien går hjemover på ettermiddagen.

Fullstendig program finnes her.

Vi gleder oss til en super langhelg med små og store på Rauland!

Hilsen styret i Idrettskolen


1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Arkiv

Levert av IdrettenOnline