Express - Start 2 6-4 (2-1)

Postet av Nicolai Somdal den 26. Feb 2016

Foto: Roy Svarstad. Vegard Ramse setter ballen mellom beina på Starts islandske keeper Ingvar Jonsson i møtet mellom lagene i 3. divisjon 2015.

Torsdag 25. februar tok Express imot IK Starts rekrutter til treningskamp på OSM Stadion. Det ble en svært målrik kamp. Express startet med følgende lag:


Marius Larsen

Nicolay Rylander, Antonio Fiane, Hari Begluk, Sondre Kristiansen

Thomas Knudsen, Knut Hovet, Terje Pedersen, Jim Eriksen

Jan Aage Nordbø

Nicolai Somdal

Innbyttere: Fredrik Rylander, Levi Finsrud, Nikolai Gundersen, Kim Ronnie Kristiansen, Patrick Kollstad


Som i forrige kamp mot Søgne startet hjemmelaget sløvt og slapp inn et mål etter en stor feil i bakre rekker. Start 2 startet kampen best og hadde mye ball innledningsvis. Det tok likevel ikke lang til før utligningen satt i kassa. Keeper mistet ballen etter en corner og Hari Begluk var sikker på returen og scoret fra ca. syv meter.

Hjemmelaget ble bedre i ballpresset utover i omgangen, og ledermålet kom etter en gjenvinning høyt i banen. Thomas Knudsen fikk til slutt spilt ballen til Jan Aage Nordbø som trakk seg et par meter utover i banen og satt ballen sikkert i lengste hjørne fra skrå vinkel på 14-15 meters hold. Express kunne scoret flere i førsteomgang, men lagene gikk til pause på stillingen 2-1.

I andre omgang ble Express mer tålmodige og hadde ballen i laget i lengre perioder enn i førsteomgang. 3-1 scoringen kom etter at Jim Eriksen kjempet seg til et frispark på ca. 20 meter. Jan Aage Nordbø husket i hvilken nettmaske han satt forrige frispark i kampen mot Søgne og gikk for en reprise. Ballen gikk omtrent i nevnte nettmaske og dermed 3-1 til rødtrøyene fra Fevik.

Mål nummer fire kom ca. halvveis i 2. omgang. Express fikk et frispark omtrent midt på Starts banehalvdel som Nordbø slo inn i feltet. Nicolai Somdal får ballen på hodet litt utenfor lengste stolpe og header ballen på tvers av feltet til Levi Finsrud som kommer på et perfekt løp og scorer sitt første mål for Express etter overgangen fra Arendal!

Express leder kampen 4-1 og har tilsynelatende full kontroll på kampen. Hva som skjer med guttene er uvisst, men hjemmelaget slipper Start 2 rett inn i kampen og tillater vest-egdene tre scoringer på fem minutter! 4-4 og det ser ut til å ende med uavgjort. Så girer Express opp igjen de siste minuttene og setter 5-4 raskt etterfulgt av 6-4. Kim Ronnie Kristiansen og Nordbø sto for de to siste scoringene.

Som trener Roy Ludvigsen sa i garderoben etter kampen: Det er bra å score seks mål, men ikke like bra å slippe inn fire.

Kort oppsummert er det altså både positive og negative elementer å ta med seg i arbeidet mot NM-kvalik og seriestart. Neste treningskamp for Express blir årets tøffeste test til nå når guttene skal på besøk til våre naboer i Arendal Fotball. Kampen spilles lørdag 5. mars kl. 14.00 på Myra.

Etter dette reiser Express på treningsleir i Danmark fra 10.-13. mars. Der skal det spilles to kamper mot Riska fra Rogaland (3. divisjon) og Rakkestad fra Østfold (?) (4. divisjon).0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Arkiv

Levert av IdrettenOnline