For 22. gang arrangerte Idrettskolen tur til Rauland.

Postet av Linda Gryting den 11. Mar 2016

Helgen 4.-6. mars 2016 var Idrettskolen til Express igjen tilbake på Rauland. Dette året var det 42 barn og 37 voksne som tok turen, tilsammen 79 deltakere. Dette er for mange blitt en av vinterens store høydepunkter, og barna gleder seg i ukesvis før avreise.

Flere av turdeltakerne starter turen allerede fredag morgen, da med slalåm i Rauland skisenter på programmet utover ettermiddagen. Når skisenteret stenger går turen til Akademiet der vi bor hvert år. De holder oss med mat og husrom, og det er like trivelig hvert år å komme dit. Vi har hele Akademiet for oss selv, og det byr på mange muligheter og mye lek for barn og voksne utover kvelden. Innebandy, volleyball, badminton – og selvsagt mye frilek holder forsamlingen i aktivitet.

Lørdagen arrangerer Idrettskolen Telenor karusell renn i Silkedalen ved Vierli. Dette er Idrettskolens store vinterarrangement, og aktiviteten er godt planlagt. Vierli skisenter har på forhånd kjørt opp løype for oss, og alle barn utstyres med startnummer, og selvsagt går alle for gull denne dagen! Lørdag kveld har vi «leiraften» og da vanker det diplom og premie fra Telenor karusellen til alle barn som er med på turen. I tillegg viser vi bilder som er tatt fredag og lørdag.

Søndagen før hjemreise er de fleste deltakerne å finne enten på langrenn på fjellet, eller på Rauland skisenter. Fet gjelder å få med seg så mye gøy på ski som mulig!

Vi er allerede godt i gang med neste års arrangement, så hvis dette høres fristende ut er det bare å allerede nå sette av datoen 24. – 26. mars 2017. Påmelding skjer fra og med juleavslutningen i desember i år. Følg med på våre hjemmesider for mer informasjon om dette, og andre, arrangementer i regi av IL Express Idrettskole – Norges gøyeste idrettskole!

Hilsen styret i Idrettskolen v/ leder, Margot Telnes


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline