En oppdatering fra jubileumsbokkomiteen!

Postet av Nicolai Somdal den 2. Jun 2016

Bildet (fra venstre): Dag Pettersen, Arnold Bjørklund jr., Dagfinn Grønlund, Trygve Helge Nielsen, Ragnar Abrahamsen, Tor Liene, Jorunn Ellefsen. Thore Bråten, Arne Liltved, Anne Lise Retterholt og Christina Liene var ikke tilstede på dette møtet.

Arbeidet med IL Express jubileumsbok i forbindelse med at klubben fyller 100 år i 2019 er godt i gang! På bokkomiteens møte onsdag 1. juni var undertegnede invitert for å høre om arbeidet så langt og planene fremover.

Det er ingen tvil om at dette er en svær kunnskapsrik gjeng! Når klubbens historie gjennom hundre år skal ned på papiret er det mye informasjon som skal med, og dette er helt klart de rette personene til oppgaven. Dagfinn Grønlund er engasjert som redaktør, og de øvrige har alle ansvar for ulike deler av klubbens historie. Komiteen gjør også en fantastisk jobb med å innhente informasjon fra andre om idrettsgrupper og perioder de selv ikke har førstehåndskunnskap om.

På møtet onsdag fikk vi også høre Dagfinn Grønlund lese noen utdrag fra teksten. Det handlet blant annet om fotballkamp (og påfølgende fest) i Fyresdal og en gjeng arendalitter som ikke var spesielt fornøyde etter at bøndene fra Fevik stakk av med seieren i et stafettløp i byen.


Vi gleder oss til å lese det ferdige resultatet!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Arkiv

Levert av IdrettenOnline