Barneidrettsdagen

Postet av Nicolai Somdal den 10. Jun 2016


5. juni arrangerte IL Express Idrettskole Barneidrettsdagen for 22. gang på OSM Fevik stadion. Vi hadde 17 idretter på plass, og barna storkoste seg med alt fra seiling til orientering. Som tidligere år hadde vi mange fine premier til barna som deltok, vi grillet og hadde kiosksalg.

Vi vil få takke våre sponsorer som støtter oss med alt fra premier til annonsering og mat, foreldre som stiller på dugnad og våre «egne folk» som år etter år gjør det mulig å gjennomføre et så stort arrangement.

Ikke minst vil vi takke utstillerne for at dere stiller på IL Express Idrettskole sitt største arrangement, Barneidrettsdagen!

Uten dere hadde ikke arrangementet blitt det vi ønsker, nemlig en introduksjon for barna til et utvalg av idretter som finnes i vårt nærmiljø. Det er viktig for oss som idrettslag å vise barna hvilken bredde og tilbud som finnes innenfor idretten, og der er derfor gledelig at dere fant veien til oss i år også!

Idrett skal være moro, og Barneidrettsdagen er for mange et første møte med nye tilbud og aktiviteter. Vi ønsker dere en fin sommer og ser fram til en ny ettermiddag sammen med dere på OSM Fevik stadion i 2017!

IL Express Idrettskole v/ styret
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Arkiv

Levert av IdrettenOnline